Växjö DFF krossade i Göteborg

Home » Växjö DFF krossade i Göteborg

Kvällens allsvnska match för Växjö DFF på bortaplan mot Kopparberg/Göteborg blev som väntat en tuff tillställning. Hemmalaget med ambitioner att kämpa om guldet gav VDFF tjejerna full upp redan från start och redan efter 17 minuter kom deras första mål. Det var Stina Blackstenius, som var mamma till målet och sedan innan paus kom ytterligare tvåp baklängesmål. VDFF hade under första 45 en riktig målchans.

I andra ännu mera Göteborg inledningsvis och 4-0 kom på posten. Det kunde blivit mycket mer bollar i VDFF kassen om inte målvakten Fraine storspelat. Sista 15 en uppryckning från VDFF och ett par möjligheter skapades, men då luftade också hemmalaget bänken med fyra byten. En tuff seriestart för VDFF, som måste kriga bättre för att få med sig lite poäng. Nästa match hemma mot Rosengård, Anna Anvegård och Jelena Cankovic

Göteborg-Växjö 4-0