ESI Singapore 2024: Ett framstående B2B Esportsevenemang

Home » ESI Singapore 2024: Ett framstående B2B Esportsevenemang

Det prestigefyllda B2B-esport- och spelindustrievenemanget, ESI Singapore, är inställt att återvända för sin tredje upplaga, som äger rum på Asian Civilisations Museum den 9-10 juli 2024. Producerat av ESI Events i samarbete med Redd+E, syftar evenemanget till att förena yrkesverksamma från esport-, spel-, skapare- och utbildningssektorerna.

Vad man kan Förvänta sig

ESI Singapore 2024 lovar en engagerande dag och ett halvt fylld med nätverksmöjligheter, paneler, workshops och exklusiva sessioner inriktade på Asien-Stilla havsregionen och bortom.

Deltagarna kommer att njuta av en fullspäckad agenda med åtta huvudscen sessioner, fem stängda diskussioner och utbildningssessioner under Next Gen-bannern, erbjudande en unik möjlighet för entusiaster inom områden såsom kortspelsregler.se att bredda sina kunskaper och nätverk.

Dessutom kommer evenemanget att underlätta affärssnabbdating och förbokade möten genom sin app, vilket förbättrar nätverksupplevelsen.

Höjdpunkter i Evenemanget

  • Plats: Asian Civilisations Museum, en kulturellt betydelsefull landmärke i Singapore.
  • Tema: ‘Att kartlägga framtiden – Esport, spel, skapare & utbildning’, vilket betonar evenemangets engagemang för att utforska frontlinjen för dessa sammanlänkande industrier.
  • Nätverkande: Över 300 deltagare, inklusion av mat och dryck, och en unik inställning för att bygga kontakter.

Organisatörer och Partners

Sam Cooke, verkställande direktör & medgrundare på ESI Events, uttryckte entusiasm för återkomsten av ESI Singapore, och belyste evenemangets fokus på innovation och utbildning inom esport- och spelbranscherna.

Yip Ren Kai, medgrundare & verkställande direktör på Redd+E, delade entusiasmen och noterade evenemangets utveckling och den ökande kvaliteten på innehållet med varje upplaga, särskilt med avseende på utbildning inom esport.

Slutsats

ESI Singapore 2024 är inte bara ett evenemang utan en port till framtiden för esport, spel och utbildning, som erbjuder oöverträffade möjligheter för yrkesverksamma att konvergera, lära och leda ansvaret för branschens utveckling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *