Förutsägelser och tips inför VM 2022

Home » Förutsägelser och tips inför VM 2022

Snart är det äntligen dags för ytterligare en stor fotbollsfest. 2021 fick vi njuta av grymma fotbollsmatcher från många länder runt om i Europa, och under slutet av 2022 är det dags för hela världen att delta i årets upplaga av fotbolls-VM i Qatar.

Här kommer vi att få se brasilianska superstjärnor när de gör vad de gör bäst, den nederländska fotbollseliten tillsammans med vad som förmodligen blir fantastiska individuella prestationer från Messi, Ronaldo, Mbappe och kanske även några nya och uppkommande stjärnor. Men även mycket mer!

Vilka lag som har störst chans att vinna

Bra fråga, vilket lag har störst chans & bäst odds att vinna VM? Det brukar spelbolagen vara bäst att svara på, och i skrivande stund är det Brasilien som ligger på topp, tätt följt av England, Frankrike och Spanien.

Men bara för att de har störst chans att vinna betyder det självklart inte att så kommer bli fallet. Många andra nationer har fantastiska lag som kan ställa till det för vilket lag som helst, t.ex. Portugal, Argentina, Belgien och Tyskland.

Men vi får inte glömma bort att lag som Kroatien, som har ett grymt lag som kan konkurrera med de större nationerna, vilket även stämmer för Danmark, Uruguay, Schweiz, med flera.

Lag som Costa Rica, Nya Zeeland och Australien må inte ha särskilt stora chanser att vinna, men man vet aldrig. Konstigare saker har hänt. Även om de inte lyckas ta sig till prispallen finns det chans att de ställer till med problem för de stora nationerna. Det är därförfotbollen är så rolig att titta på, allting kan hända.

Potentiella målkungar

Med tanke på att större delen av världens främsta spelare är med och tävlar finns det ganska många potentiella målkungar. De spelare som deltar med länder som är topptippade har dock självklart större chans att göra fler mål eftersom de förmodligen kommer att spela fler matcher, medan de som vi tar upp nedan är några möjliga skyttekungar när turneringen är slut:

Lionel Messi

Det finns få som kan konkurrera med Messi när det gäller vad som helst på fotbollsplanen, inte minst när det gäller att göra mål. Med tanke på att Argentina har ett starkt lag är sannolikheten hög för att Messi kommer att vara med i toppskiktet när det gäller gjorda mål när turneringen är slut.

Cristiano Ronaldo

Ronaldo är tillsammans med Messi och möjligtvis Mbappe de bästa fotbollsspelarna i världen just nu. Ronaldo är även extra duktig på att göra mål, inte minst i landslaget. Det här kan mycket väl vara Ronaldos sista VM, vilket gör att han kommer vilja avsluta på bästa möjliga sätt, t.ex. genom att göra flesta mål.

Harry Kane

Harry Kane är faktiskt den spelare som är topptippad att ta hem skytteligan under årets upplaga av fotbolls-VM. En av de största anledningarna är att han är en fantastisk målskytt, men även det faktum att England förväntas ta sig långt i turneringen. Därmed är sannolikheten hög för att vi kommer att få se många mål från Kanes sida.

Neymar

Brasilien är topptippade att ta hem hela turneringen, därmed är det inte särskilt konstigt att Neymar förväntas vara en av de spelare som gör flesta mål i turneringen. Den talangfulle brasilianaren är en showman av rang, därmed kommer vi med allra största sannolikhet att få se både det ena och det andra av Neymar under årets upplaga av fotbolls-VM.

Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, vilken fascinerande och spännande spelare! Han är fortfarande betydligt yngre än de andra namnen på den här listan, men kan konkurrera med vem som helst i världen. Det faktum att han spelar i Frankrike gör även att sannolikheten är ännu högre för att han ska trycka in ett flertal mål i turneringen. Därmed kan han mycket väl stå på toppen när turneringen är slut!

Leta efter de bästa bonusarna och kampanjerna

Innan du lägger en satsning på det lag eller spelare som du är intresserad av, kan det vara en bra idé att leta fram de bästa kampanjerna. På så sätt ser du till att du får ut så mycket som möjligt från din satsning, och om du har tur kanske du till och med hittar ett spelbolag som är villig att ge tillbaka dina pengar om din satsning inte slår in.

Många spelbolag kommer med stor sannolikhet även att köra olika typer av kampanjer i samband med fotbolls-VM, något du bör hålla koll på. Jämför kampanjerna som erbjuds och skriv ner deras för. och nackdelar, för att på så sätt kunna avgöra vilken kampanj som passar bäst för dig och dina odds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *