Vexed Gaming Förvärvar Mock-it Esports

Home » Vexed Gaming Förvärvar Mock-it Esports

Esportorganisation Vexed Gaming, som är baserad i Storbritannien, har slutfört förvärvet av den nordamerikanska esportorganisationen Mock-it Esports.

Alla Mock-it-arbeten och varumärken kommer att upphöra att existera och kommer att absorberas i Vexed Gaming. Mock-it hade Halo Infinite och Fortnite-esportslag innan detta skedde.

De två parterna avslöjade inte den ekonomiska aspekten av affären, men Vexed tillkännagav att Mock-its Europabaserade Halo Infinite-lag kommer att fortsätta att konkurrera under den brittiska organisationens varumärke i framtiden. Vid sidan av sin nyförvärvade Halo-lista ställer Vexed Gaming upp lag i Rainbow Six: Siege, Wild Rift och VALORANT.

Sonny Waheed, VD för Vexed Gaming, kommenterade:

“Vi är glada över att slutföra den här affären och säkra ett nytt strategiskt nordamerikanskt förvärv som kommer att göra det möjligt för oss att dra nytta av det historiska arbete som gjorts av Mock-it-teamet. Vi ser fram emot att välkomna Mock-its fans och ge dem många år av roligt spelande under Vexed-flaggan. “

Mock-it Esports är kanske mest känt för sitt Rocket League-lag som brukade tävla i spelets tidiga dagar. Mock-its europeiska filial var särskilt en av deltagarna i RLCS invigningssäsong 2016.

Mock-it är också ett gemenskapsfokuserat varumärke som anordnade ett antal gemenskapsevenemang tidigare. Förutom att gå in i Halo har Waheed också meddelat att communityturneringar kommer tillbaka under Vexed-flaggan under de kommande månaderna.

Esports Insider säger: Vexed Gaming gjorde ett bra drag genom att förvärva Mock-it. Båda varumärkena kommer att dra nytta av detta drag, då Vexed säkrar en närvaro i USA, och Mock-it hittar ett nytt hem för sitt Halo-lag. Mock-it har legat lågt ett tag nu, och organisationens nya ägare kommer att behöva arbeta mycket för att vitalisera det tidigare Mock-it-communityn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *