Misfits Gaming Group Startar Samarbete med Baptist Health

Home » Misfits Gaming Group Startar Samarbete med Baptist Health

Multiregional e-sportorganisation Misfits Gaming Group (MGG) har säkrat ett samarbete med den ideella vårdorganisationen Baptist Health South Florida.

Som ett resultat av affären kommer Baptist Health att få namnrättigheter för ett nytt tränings- och friskvårdsområde inom organisationens huvudkontor i Boca Raton, Florida.

Dessutom kommer de två parterna att samarbeta kring en rad innehåll som syftar till att främja vikten av fysisk och psykisk hälsa. Baptist Health har blivit organisationens exklusiva vård- och friskvårdspartner.

Justin Stefanovic, Senior Vice President of Partnerships på MGG, talade om affären:

“Det fysiska och mentala välbefinnandet hos våra spelare är oerhört viktigt för oss, och något som vi har satsat ordentligt på mer och mer varje år.”

“Baptist Health är den perfekta partnern för oss för att förbättra våra spelares fysiska välbefinnande. Vi är glada över att ha utbildade proffs som arbetar med våra spelare för att skapa skräddarsydda program som syftar till att hjälpa dem att förbereda sig för allt från långa träningspass till stora turneringar.”

Affären är Baptist Healths första satsning på e-sport. Företaget ansluter sig till bland annat klädesmärket HyperX, marknadsföringsbyrån SPORTFIVE och det italienska sportklädesföretaget ellesse, som partners till Misfits Gaming Group.

Lincoln Mendez, VD på Boca Raton Regional Hospital, sa också:

“Baptist Health är stolta över att samarbeta med Misfits Gaming Group för att främja hälsan i den spännande världen av e-sporttävlingar.

“Då MGG odlar topptalanger inom e-sportbranschen, är vi glada över att kunna fungera som ledare inom hälsovård och välbefinnande för att ge den bästa vården för dessa toppatleter i södra Florida.”

Esports Insider säger: Hälsa och välbefinnande inom spel- och esportbranschen har blivit allt viktigare de senaste åren. När MGG går samman med Baptist Health kommer dess spelare och fans att dra nytta av en rad program och innehåll som lyfter fram vikten av en hälsosam livsstil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *