Det viktigaste att tänka på vid val av bettingbonus

Home » Det viktigaste att tänka på vid val av bettingbonus

Betting blir allt mer populärt i Sverige och en bra betting bonus får betraktas som en bra start när man är ny kund hos ett spelbolag. Vad innebär en bra bettingbonus? I den här artikeln går vi igenom vad du ska tänka på.

Konkurrensen inom spelbolagsbranschen är stenhård i Sverige. Det gäller att sticka ut på ett positivt sätt för att locka till sig nya kunder och ta marknadsandelar.

En högklassig bettingbonus för nya kunder är att betrakta som ett bra verktyg i sammanhanget. 

Det är dock skillnad på bettingbonus och bettingbonus.

Låt dig – i vissa fall – inte luras av att bonussumman för bettingbonusen är hög. Det är inte alltid det viktigaste.

Håll bland annat koll på eventuellt omsättningskrav. Ett för högt omsättningskrav – det vill säga hur många gånger du måste spela igenom bonussumman för att kunna ta ut pengarna – kan ställa till det rejält.

Eventuellt minimumodds är en annan ytterst relevant parameter vid val av bettingbonus. Om minimumoddset är för högt kan det bli väldigt svårt att lyckas göra vinnande spel i jakten på att kunna plocka ut pengarna.

Det kräver dessutom oftast att man sätter in pengar hos aktuellt spelbolag för att få bettingbonus. Därför ska du jaga med ljus och lykta efter betting bonus utan insättningskrav. Den formen av bettingbonus är dessvärre för närvarande relativt sällsynt på bettingmarknaden med svensk licens.

Antar giltighetsdagar för att utnyttja bettingbonus kan också – bara för att lyfta fram exempel på en annan faktor – vara av största vikt. Om du har för få dagar på dig att utnyttja bettingbonusen kan det bli lite väl stressigt och kanske svårt att hitta spelobjekt som du tror mycket på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *