Clarion Kommer att Tillkännage en Höst-turnering i Dota 2 med £100 000 i Prispotten på ICE London

Home » Clarion Kommer att Tillkännage en Höst-turnering i Dota 2 med £100 000 i Prispotten på ICE London

Clarion Gaming kommer att tillkännage detaljer för en serie fristående e-sportturneringar som är planerade att äga rum i september med en prispott på £100 000 på ICE London i år

De kommer att vara värd för personliga Dota 2-turneringar som har “skräddarsytts för betting-communityn från grunden” i höst. Den första helgens sammandrabbning börjar den 3 september och kommer att innehålla fyra lag som tävlar om en prispott på £100 000 i en dubbel-elimineringsturnering producerad av Black Molly Entertainment.

“Med Dota 2:s över 7 miljoner månatliga aktiva spelarbas och tillväxten av esportbetting fortsätter i en rasande takt, kommer dessa turneringar att göra det möjligt för sponsorer att engagera sig med en passionerad och svåråtkomlig fanbas”, sa Clarion Gamings chef för esport Will Harding.

“Turneringarna kommer att ha vadslagningsfokuserade sändningar som kommer att livestreamas på fyra olika språk, vilket ger operatörer och betalningsleverantörer den unika möjligheten att välja vilka streams som ska sponsras för att maximera deras avsedda räckvidd.”

Fullständiga detaljer om evenemanget kommer att avslöjas på ICE London 2022, som äger rum 12-14 april på ExCeL London. Clarion har dock redan avslöjat att lag och casters kommer att handplockas för att bäst passa målspelarebasen av partners.

Verksamheten har också samarbetat med IMG för att hjälpa till att genomföra septemberevenemanget.

“För att stödja lanseringen av turneringarna och för att tillhandahålla en bredare nivå av tjänster till våra kunder, är vi glada att kunna meddela att vi har samarbetat med IMG,” sa Harding. “Det finns en stor aptit för varumärken utanför vadslagningsutrymmet att sponsra turneringarna och IMG är den perfekta partnern för att utöka Dota 2 Global All-Stars-turneringen med möjligheter som varumärkeslicensavtal, mediadistribution, esportkonsulttjänster, varumärkespartnerskap och produktion av liveevenemang.

“IMG hanterar redan dessa integrerade tjänster för några av de mest attraktiva e-sportturneringarna i utrymmet.”

Vid årets ICE London-evenemang kommer Clarion också att vara värd för en Rocket League-turnering med en prispott på £25 000 (€30 000/$33 100) vid årets event, som samlar en mängd e-sportpersonligheter. Besökare kommer också att kunna satsa på turneringen med hjälp av ICE Esports Arena-marker.

För att registrera dig för ICE London 2022, klicka här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *