Allt du behöver veta om filmen Poker Face (2022)

Home » Allt du behöver veta om filmen Poker Face (2022)

Om du gillar att spela poker har du säkert hört talats om filmen Poker Face men oavsett om du sett den eller inte har du kommit till helt rätt ställe. Idag ska vi nämligen diskutera filmen och gå igenom allt som du behöver veta om denna poker film. 

Vad handlar Poker Face om?

Det snabba svaret är poker. Det något mer utdragna svaret är att filmen handlar om miljardären Jake Foley bjuder in sina vänner till ett poker spel. Ett spel där de kommer få chansen att vinna mer pengar än de någonsin drömt om. Vad de däremot inte vet är att spelet inte handlar om pengar. Medan natten blir allt mörkare avslöjas allt fler hemligheter som de spenderat hela sina liv med att dölja. 

Låter det intressant? Det tyckte i alla fall vi när vi satte oss för att titta på filmen som kombinerar thriller med ett vanligt spel. Då är det bara en fråga kvar att besvara. Lever filmen upp till förväntningarna?

Är Poker Face en bra film?

Poker Face satte höga förväntningar som den tyvärr inte riktigt klarar att leva upp till. På Rotten Tomatoes gillade 32% av publiken filmen men bara 12% av filmkritikerna. På IMDB får filmen 5.1/10 i betyg vilket får ses som högst medelmåttigt. Enligt boostcasino.com och vi som spelar där är dessa betyg bra satta. 

Det är ingen dålig film men det är kanske inte en film som du tittar på två gånger. Har du inget bättre för dig och gillar poker kan vi absolut rekommendera filmen, annars finns det bättre filmer att titta på.  

Andra poker filmer

Vill du fortfarande se en pokerfilm men blev lite avskräckt av vår recension? Som tur är finns det flera olika riktigt bra poker filmer som du kan titta på både en och två gånger utan att tröttna. Här kommer några av våra rekommendationer:

  • Cincinnati Kid
  • California Split
  • Rounders
  • Maverick
  • Blåsningen

Alla de här är riktigt bra filmer men de börjar också bli lite gamla. Vi måste faktiskt fråga varför ingen gjort en riktigt bra film om nätpoker. Med tanke på att detta är det överlägset vanligaste sättet att spela nu borde det vara naturligt att skapa en film även om detta. Kanske har spelinspektionen satt stopp för dessa idéer.

Vill du lära dig mer om online spel eller poker och vad som faktiskt gäller i Sverige? Då är Spelförordningen en bra källa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *