5 sporter du kanske inte visste fanns på bettingmarknaden

Home » 5 sporter du kanske inte visste fanns på bettingmarknaden

Börjar du bli trött på att spela på samma gamla lag, turneringar och sporter är det läge att ge sig ut på nytt vatten på bettingmarknaden. Lyckligtvis finns det en hel del oddsmöjligheter där ute som du sannolikt inte har utforskat ännu. Nedan hittar du tips på fem mer eller mindre ovanliga sporter, som du kanske inte visste att det ofta erbjuds odds på.

Dart

Okej, just dart visste du säkert att det existerade på bettingmarknaden i relativt stor utsträckning. Faktum är att sporten blivit en riktig favorit de senaste åren, och det är många spelare som besöker sajter som https://sportbonuskod.se för att börja spela på just dart. Tillhör du dem som inte redan har börjat utforska dartsporten, så är det helt klart läge att göra det.

Vattenpolo

Vi går vidare till en aningen mer undangömd sport, och det i form av underskattade vattenpolo. Titt som tätt, inte minst i samband med stora mästerskap, erbjuds det ofta en hel del odds på vattenpolo – och det är en sport som kan vara betydligt mer underhållande än vad många tror.

Visst, vattenmotståndet gör att tempot inte blir riktigt lika högt som i många andra lagsporter, men kampmomenten och skickligheten hos utövarna kan imponera på de flesta.

Lacrosse

En bit in på 00-talet kändes det som om lacrosse var med i var och varannan ungdomsfilm från USA och ett tag såg det ut som om sporten var på väg att etablera sig i Sverige. Något vidare fäste har lacrosse som sport dock inte fått sedan dess – åtminstone inte ännu.

Trots det är det inte ovanligt att du kan hitta odds på sporten, och då främst på matcher från den främsta ligan i USA.

Hurling

Hur bra koll har du egentligen på dina gaeliska sporter? Sannolikt inte alltför bra koll, men du kan trots allt ha hört talas om hurling. Den irländska idrotten är en lagsport som spelas utomhus på gräs med en klubba och boll, och den är enormt stor i Irland.

All-Ireland Hurling Senior Championship-finalen lockar vanligtvis en publik på över 80 000 personer och stora delar av den irländska befolkningen följer finalen på tv.

Trots att hurling har ett begränsat följe utanför Irland är de stora matcherna, inte minst All-Ireland-finalen, ett givet inslag på många bettingsidor.

Futsal

Med tanken på vilken enorm industri världsfotbollen är, med alla pengar i omsättning och sitt följe på flera miljarder människor, är det nästan lite underligt att inomhusversionen, futsal, inte är större. På vissa ställen runt om i världen är futsal visserligen väldigt populärt, men i Sverige har sporten relativt få följare.

Tycker du om traditionell fotboll är chansen stor att du också skulle uppskatta futsal. Inte minst om du tycker om de tekniska aspekterna av sporten lite extra mycket. På många bettingsidor är det sällan några problem att hitta odds på aktuella matcher och turneringar inom futsal.

Den som är van vid att spela på odds är väl medveten om att du kan hitta spelmöjligheter på i princip vad som helst – det behöver inte ens vara idrott. Är det dock just nya sporter du är på jakt efter kan något av ovan listade alternativ vara värda att utforska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *